Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

Orienteringsmøde: Forslag til temaplan om vedvarende energianlæg


Dato og tid

Torsdag d. 21. november 2019 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 17. november 2019 kl. 23:55

Sted

Blixens - Roof Top, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand Blixens - Roof Top
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand

Arrangør

Kommuneplan, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
Tlf: +45 4185 9776
kommuneplan@mtm.aarhus.dk

Aarhus Byråd har igangsat en 8 ugers offentlig høring for et forslag til en temaplan om vedvarende energianlæg (VE-anlæg). I den forbindelse afholdes et orienteringsmøde om forslaget, som indeholder arealudpegninger til både vindmøller og solenergianlæg. Samtidig indeholder forslaget retningslinjer til konkret sagsbehandling.

På mødet vil vi orientere om indholdet i temaplanen og svare på opklarende spørgsmål i forbindelse med temaplanen. Du kan indgive konkrete høringssvar på Aarhus Kommunes høringsportal her: https://deltag.aarhus.dk/node/125

BEMÆRK:
Ved tilmelding til dette arrangement tilmelder du dig også et nyhedsbrev. Aarhus Kommune har valgt dette for at give god orientering om sagen. Ønsker du IKKE at blive tilmeldt nyhedsbrevet, så skriv en mail til kommuneplan@mtm.aarhus.dk om, at du ønsker afmelding af nyhedsbrevet for VE-anlæg. I nyhedsbrevet orienterer vi dig om den videre proces for temaplanen om VE-anlæg. Vi skriver kun til dig, når der er nyt i sagen. Når byrådet træffer endelig beslutning om temaplanen vil nyhedsbrevet blive lukket ned og udsendelseslisterne vil blive slettet.

BEMÆRK: Ved tilmelding til nyhedsbrevet står der at afsender er Arealudvikling og Almene Boliger. Det drejer sig fortsat om nyhedsbrevet om VE-anlæg:-)

Aarhus Kommune registrerer og bruger de oplysninger, du giver os i forbindelse med din henvendelse. Vi bruger oplysningerne for bedre at kunne besvare din henvendelse. Aarhus Kommune er dataansvarlig for behandling af personoplysninger, og du kan læse mere om kommunens behandling af personoplysninger her:
https://aarhus.dk/om-kommunen/databeskyttelse/naar-du-skriver-til-os/

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Samlet antal tilmeldte: 100

Kontaktinformationer til arrangør

Kommuneplan, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
Tlf: +45 4185 9776
kommuneplan@mtm.aarhus.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Kommuneplan, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
Tlf: +45 4185 9776
kommuneplan@mtm.aarhus.dk