Arealudvikling og Almene Boliger, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

Borgermøde om Godsbanearealerne


Dato og tid

Torsdag d. 16. november 2017 kl. 17:00 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 16. november 2017 kl. 12:00

Sted

A-huset på Godsbanearealerne
Skovgårdsgade 3
8000 Aarhus
Denmark

Arrangør

Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
lahh@aarhus.dk

Kom og vær med, når Aarhus Kommune og Bydelskontoret inviterer til borgermøde om udviklingen af Godsbanearealerne og det organiserede byliv i området. 

Godsbanearealerne forvandler sig i disse år til en levende og karakterfuld ny bydel. Et mangfoldigt knudepunkt i Aarhus, hvor nye boliger og erhvervsvirksomheder vil ligge side om side med butikker og uddannelses- og kulturinstitutioner – og hvor kreativiteten og det skabende byliv fortsat vil blomstre.

Kom og hør mere om den vedtagne udviklingsplan for Godsbanearealerne, og del dine idéer og forslag til, hvordan vi i fremtiden skal organisere og skabe et levende og mangfoldigt byliv i området. Vi har inviteret nogle af menneskerne bag de mange nye byggerier, og de står klar til at fortælle om deres projekter og tage imod gode idéer.


Aftenens program:

  • Kl. 17.00 Velkomst og introduktion til udviklingsplanen
  • Kl. 17.30 Introduktion til bydelskontoret og aftenens ”markedsplads”, hvor nuværende og fremtidige aktører fortæller om deres aktiviteter
  • Kl. 18.00 Markedsplads med mulighed for at besøge de forskellige stande/aktører (byggerier, Institut for (X), Bydelskontoret, Kulturproduktionscentret, Aarhus Kommune)
  • Kl. 19.00 Opsamling og afrunding

OBS: der er ca. 100 ståpladser til arrangementet og kun få siddepladser forbeholdt deltagere med særlige behov. Derudover er A-huset uopvarmet, så vi anbefaler at medbringe varmt overtøj.

Der vil fra kl. 17 være mulighed for at købe en tallerken syrisk vegetarmad.

Læs mere om udviklingen på www.aarhus.dk/godsbanearealerne

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
lahh@aarhus.dk